Organizaciona struktura preduzeća

Organizaciona struktura preduzeća

Menadžment

VD direktor

Maja Bjekić, mast.ing.arh.
E-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
(Biografija)

Tehnički rukovodilac

Rodoljub Radulović – dipl.ing.mašinstva
E-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Samostalni stručni saradnik za pravne i opšte poslove

Ljubica Đuraki – diplomirani pravnik
E-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Nadzorni odbor

Vlado Karanović – predsednik nadzornog odbora

Vlado Karanović, rođen 19.05.1966.godine u Novom Sadu. Osnovnu školu je završio u Bačkom Jarku, srednju poljoprivrednu školu u Futogu. Diplomirao je na poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Radno iskustvo započeo je u firmi Agrovojvodina- rezervni delovi iz Novog Sada. Od 2006. godine zaposlen je u opštinskoj upravi Temerin. Oženjen je, otac dvoje dece.

Snežana Dejanović – član

Snežana Dejanović, rođena 16.10.1977. godine u Vrbasu. Završila srednju školu ekonomske struke u Kuli, stekla zvanje diplomirani pravnik 2013. Godine na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu. Uz materni srpski jezik, tečno govori italijanski i engleski jezik. Od 1997.godine zaposlena je u Upravi Carina na radnom mestu za poslove
carinskog nadzora. Udata i majka jednog deteta.

Stanislav Tomišić – član

Stanislav Tomišić, rođen je 31.10.1979. godine u Novom Sadu. Osnovnu školu završio je 1994. godine u Bačkom Jarku, a srednju Ekonomsku školu u Novom Sadu 1998. godine. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Subotici 2006. godine na smeru unutrašnja i spoljna trgovina. Prva radna iskustva sticao je u firmama Vizor d.o.o., Agrovojvodina-mehanizacija d.o.o. i Zorić d.o.o. 2014. godine imenovan je na mesto direktora Agencije za razvoj opštine Temerin, a od 2017. godine je stalno zaposlen u JP „Gas“ Temerin. Iste godine je imenovan za člana veća za razvojne projekte opštine Temerin. Od 2020. godine je radnik JP „gas“ Temerin na mestu Samostalni stručni saradnik za ekonomske poslove. Živi u Bačkom Jarku, oženjen je i otac jednog deteta.

Preduzeće raspolaže dobrom kadrovskom osnovom kao i višegodišnjim iskustvom u oblasti transporta i distribucije gasa. Svi zaposleni poseduju potrebne sertifikate i stručna znanja.